Hoe duurzaam zijn je favoriete merken?

Nieuws, blog en achtergronden over de duurzaamheid van merken

#raba2011 Finale: Lancering Eerlijk Winkelen Route Nijmegen

Aanstaande zaterdag 26 november is het zo ver: de vuurdoop van de Rank a Brand Academie-studenten. Ze zullen hun campaigning skills tonen tijdens de lancering van de EerlijkWinkelen-route Nijmegen. En ze zijn niet in het minste gezelschap ook. Samen met natuurlijk het EerlijkWinkelen-team, de Stoere Vrouwen én een aantal coole mascottes (zoals fairtrade bananen, dito ananas en een heuse Tony Chocolony-reep) zullen zij de straten van de Hanzestad opvrolijken. En dat mag ook wel, gezien alle verplichte feestaankopen en somber weer. Want wie wordt er nou blij van cadeaus die je niet kan vinden en een chronische mistbank? Om dat goed te maken, krijg je de 26e ook nog eens korting in veel casino EerlijkWinkelen shops.

Een cadeautje voor jou
De eerste route wordt overhandigd aan wethouder Jan van der Meer, die onder andere verantwoordelijk is voor klimaat & energie en groen & water. Met biobubbels en fairtrade koffie proosten we op deze mooie route. Rond twaalf uur tref je ons sowieso in Het Groene Hert. Hierna, maar we gaan we de hele binnenstad door. Kom ook langs en scoor een EerlijkWinkelen Nijmegen-route voor jezelf én één om cadeau te doen aan jouw shopmaatje!

Ben je niet in Nijmegen, maar wil je ons toch volgen? Zoek dan a.s. zaterdag op twitter naar #raba2011 en #eerlijkwinkelen

 

Related Posts

2 Comments

 1. Posted 24/11/2011 at 13:43 | Permalink

  Hallo,
  Ik zie dat jullie zaterdag de eerlijk winkelen route in Nijmegen hebben. Moet je toch echt ook even bij ToebieDoebie komen kijken, in de Lange Hezelstraat 41a. ToebieDoebie is een babywinkel die ook een assortiment biologishe en fairtrade producten in het assortiment heeft. Zo hebben wij slaapzakjes en draagdoeken van With a touch of Rose, babykleding van Streep&Co en Canboli, knuffels van mais en nog veel meer!

  Wellicht tot zaterdag?
  Groetjes, Marjon Klomps

 2. Posted 24/11/2011 at 13:53 | Permalink

  Hi Marjon,

  Dank voor de uitnodiging! Ik zal het doorgeven aan de mensen die de route plannen. Hopelijk tot dan!

  Groetjes